четверг, 28 апреля 2016 г.

"Свобода запрещена!": "Шустер Live" від 25 квітня, відеотрансляція Журналісту Савіку Шустеру, який має канадське громадянство, анулювали дозвіл на роботу в Україні.


Савік Шустер. Фото: dusia.telekritika.ua. Патріоти України пропонують вашій увазі пряму онлайн-відеотрансляцію політичного ток-шоу Шустер Live, прямий ефір якого відбудеться сьогодні, 26 квітня 2016 року. Нагадаємо, що журналісту Савіку Шустеру, який має канадське громадянство, анулювали дозвіл на роботу в Україні. Партнер Шустера на каналі Павло Єлізаров розповів ЗМІ, що пару тижнів тому було отримано дозвіл на роботу журналіста в Україні. 25 квітня просочилася інформація про анулювання дозволу. "Ми вважали, що це неправда. Однак сьогодні вранці наші юристи зв'язалися з центром зайнятості та ті усно
підтвердили цю інформацію", - сказав він. Зараз в центрі зайнятості журналісту повинні пояснити, чому було прийнято таке рішення. Новина про заборону Савіку Шустеру працювати в Україні викликала великий резонанс в середовищі політиків. 
Источник   Опубликовано: 26 апр. 2016 г. 
Читайте больше  Проблема в том, что эта власть абсолютно не терпит никакой критики в свой адрес. Об этом телеведущий Савик Шустер заявил во время общения со СМИ, которое транслировал телеканал "112 Украина". 
 Читайте больше 
 Телеведущий Савик Шустер намерен работать в Украине без разрешения. Об этом он сообщил во время общения с журналистами в центре занятости, которое транслировал телеканал "112

Держслужба зайнятості призупинила рішення про анулювання Шустеру дозволу на роботу в Україні. 
Читать подробно.



Комментариев нет:

Отправить комментарий