четверг, 21 апреля 2016 г.

Історія однієї кремлівської шкапи: 65 лет тому в Тбилиси родился мальчик. Сережка Калантарян. Он вырос. Стал ...



























Зі всіма нашими справами майже пропустили ювілейчик «великого друга» України, котрий «ощасливив» світ своєю появою 21 березня 1950 року

Патріоти України пропонують ознайомитися з дотепним постом, котрим з цього приводу поділився у групі «Патріоти України – єднаймося» Володимир Співак:

«65 лет тому в Тбилиси родился мальчик. Сережка Калантарян. Он вырос. Стал Лавровым. И много нах*ячил для дела мира.»

На таке стисле і виразне повідомлення пана Володимира його знайомі по групі відреагували наступним чином:



































Источник 

І лабутени на ногах: «У лошади совсем крыша поехала», - головний дипломат Путіна зганьбився в Монголії (фотофакт)

Мабуть не варто зайвий раз нагадувати, що охайний зовнішній вигляд та дрес-код є невід1ємною складовою дипломатичного етикету, навіть якщо зустріч відбувається «без краваток». Однак «новатор» Лавров пішов далі.

У Мережі висміяли російського міністра закордонних справ Сергія Лаврова, який чимчикував повз почесну варту Монголії в досить фривольному вигляді, зазначають Патріоти України. Мабуть не один з присутніх в аеропорту внутрішньо дивувався вигляду високого представника Великої Росії, що виліз з літака у спорядженні чи то рибалки, чи вантажника

Гостроту на адресу Лаврова опублікували в Twitter Team of ZinaPortnova. «У лошади совсем крыша поехала: глава МИД России Сергей Лавров прибыл в Монголию. В джинсах. В Китае в стрингах выйдет», - зіронізував в мікроблозі і опублікували фотографію російського міністра.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий