суббота, 23 апреля 2016 г.

В Запоріжжі побили лідера проросійського “Блоку лівих сил” 22 квітня в Запоріжжі була анонсована прес-конференція лідера проросійського “Блоку лівих сил” Василя Волги.

Запорізькі активісти з декількох громадських організацій, в тому числі “Самооборони Майдану Запоріжжя” та ЦК “Азову”, зібрались перед заходом,
аби не дати провести прес-конференцію. Виступ Василя Волги спочатку планували провести в Будинку друку, згодом перенесли захід до Будинку профспілок, в результаті обрали приміщення ДТСАФ (по вул. Правди, 50) . 

Запорізькі активісти спочатку запропонували Василю відмінити прес-конференцію, але останній відмовився, після чого почалась сутичка та чоловік сховався в приміщенні ДТСААФ. Під час сутички під машиною, яка 

була припаркована поряд, виявили травматичниї пістолет, який за словами належав одному з охоронців Василя Волги. В приміщенні також знаходився лідер ГО “Соціальне Запоріжжя” Сергій Кузьменко. (колишній соціаліст). 

Його активісти облили зеленкою. Згодом Василя Волгу, якому у підсумку не вдалося провести анонсовану прес-конференцію, затримали представники правоохороних органів та передали в СБУ. Довідка: Василь Олександрович 

Волга — український політик, нардеп Верховної ради України 5-го скликання, лідер політичної партії «Союз лівих сил, СЛС». Крім того, запорізька Самооборона пов’язувала так званий повтор яєчної неділі саме з політсилою пана Волги . Тоді в місто приіхали мелітопольські активісти нібито захищати пам’ятник Леніну від знесення . 
Источник 
P.S.Видео- прямо как специально, для тех, кто жалуется на "претиснение русскоговорящих"! Ну как Вам эти националисты? Кто-нибудь слышал украинскую речь??? Так что СЕПАРАМ у нас вломят на любом языке!

Комментариев нет:

Отправить комментарий