суббота, 28 февраля 2015 г.

Шок: Російська Вікіпедія написала про смерть Нємцова за кілька годин до вбивства

На той час він був живий.
Запис про смерть російського опозиціонера  Бориса Нємцова з’явився приблизно в 21:40 за московським часом, в той час як опозиційний політик був застрелений близько половини дванадцятої. 
Про це пише “Московський комсомолець”, повідомляють  Патріоти України. “Як нам стало відомо, сайт Вікіпедії, судячи з часу правки в статті про Бориса Нємцова, заздалегідь повідомив про вбивство Нємцова. Відповідна правка з’явилася в статті про політику за кілька годин до замаху”, – пише видання. “Убитий 27 лютого 2015 в м. Москва” – йдеться в статті. І трохи пізніше: “Дата смерті
27/02/2015 в 23: 40 застрелений” – така правка була внесена до статті про політику в 21:40 по Москві. Перші повідомлення про вбивство почали з’являтися в районі опівночі. Сам замах стався близько половини дванадцятої ночі. Згідно відомостям, отриманим “МК”, айпі-адресу автора, який вніс правку, прикріплений до міста Іваново. Джерело “МК” у сфері IT-індустрії запевняє, що час правок дається за московським часом. “Можеш зараз сам правку зробити і переконатися», – аргументував співрозмовник. Щодо локації айпі адреси. Голова правозахисної асоціації “Агора” в твіттері нагадав, що “У вересні 2010 на Нємцова в Іваново напали активісти прокремлівського руху “Сталь”.

Джерело 

Комментариев нет:

Отправить комментарий