понедельник, 31 августа 2015 г.

Батальйон в шоці: У “Січі” вже знають, що накоїв “їхній” боєць – Бригинець

Партія “Свобода” повинна була засудити криваві події біля парламенту, а не намагатися спихнути вину на когось іншого, вважає радник міністра.
Олександр Бригинець.
Фото: risu.org.ua 
Голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок повторив “подвиг” лідера “Правого сектора” Дмитра Яроша і не зміг засудити, ймовірно, “свого” вбивцю. Таку думку висловив радник міністра інформаційної політики України Олександр Бригинець, передають Патріоти України з посиланням на Гордон. “Невже не міг сказати: якщо це правда хтось із наших, то він повинен бути покараний! Хоча б так, з “якщо”, – зазначив він. Бригинець додав, що спілкувався з представниками батальйону “Січ”, боєць якого, за попередньою інформацією, кинув гранату в правоохоронців біля Верховної Ради. “Вони вже знають, що накоїв
“їхній”, і обурені, що через одного придурка може постраждати весь підрозділ. Нагадаю, “Січ” – це такий же МВС-ний батальйон, як і Нацгвардія. До речі, деякий час назад і “Січ” теж стояла в охороні ВР”, – зазначив він.

На думку радника міністра, ні батальйон “Січ”, ні партія “Свобода” не мають прямого відношення до вбивства, проте якщо людина з цієї партії і цього батальйону дійсно скоїла злочин, вона повинна бути покарана і засуджена 

партією і батальйоном. “Ярош, який пережив особисту трагедію в Закарпатті, на цей раз жорстко засудив криваві події біля ВР. Сумно, що одні не вчаться на помилках інших”, – підсумував Бригинець.
Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий