понедельник, 31 августа 2015 г.

Бойовики на Донбасі стали стріляти один в одного, – штаб АТО

Терористи влаштовують масштабні провокації. 
Терористи. Фото: ЖЖ
Вчора на Артемівському напрямку в зоні АТО бойовики кілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями. 
Про це повідомив прес-центр АТО на сторінці в Facebook, передають Патріоти України “Сьогодні, 30 серпня, в зоні АТО незаконні збройні формування практично дотримувалися режиму припинення вогню. З 6 ранку і до 18 годин, уздовж всієї лінії розмежування, було три випадки порушення перемир’я на Артемівському напрямку. Так, майже в половині 3 дні і близько 17 : 00, незаконні збройні формування хаотично зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО в районі селища Лозове. А в 16:25 поблизу цього ж населеного
пункту бойовики били з гранатомета по українським підрозділам”, – наголошується в повідомленні. “Крім того, на Артемівському напрямку, на тимчасово не підконтрольній українськими військами території, бойовики кілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями”, – повідомили в штабі.

“У 13:09 наші спостерігачі зафіксували роботу ворожого великокаліберного кулемета біля селища Логвинов в напрямку населеного пункту Калинівка. А близько 15:00 зі стрілецької зброї невідомі відкрили вогонь в селищі Новоолександрівка”, – розповіли в прес-центрі.
Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий