вторник, 25 августа 2015 г.

От і все: Метою США є розвал Росії, – Кіссінджер

Колишній держсекретар США розповів про засади американської політики щодо путінського режиму.
Генрі Кіссінджер. Фото: hvylya.net Сьогоднішньою метою США є розкол Росії, заявив екс-держсекретар Генрі Кіссінджер в інтерв’ю американській пресі. 
Про це він розповів в інтерв’ю редактору зовнішньополітичного видання National interest Джейкобу Хеілбранну, передають Патріоти України з посиланням на російську Независимаю газету.
Експерт погоджується, що політики у Вашингтоні “націлені на те, щоб зламати хребет російській владі”. Втім, пише видання, за змістом інтерв’ю зрозуміло, що “зламати хребет російському уряду” – це
короткострокова мета в рамках стратегічного курсу на “розкол Росії”. Звичайно ж, у Москві зараз почнуть волати на все горло, що Америка хоче знищити Росію, яка “встає з колін”, і нести іншу подібну маячню. Тоді як питання стоїть зовсім по-іншому.

Зараз вже в усьому демократичному світі остаточно зрозуміли, що Путін вибудував і продовжує зміцнювати в Росії справжнісінький фашистський режим. 

При цьому фашистська Росія під керівництвом маніяка Путіна знахабніла настільки, що почала військову агресію проти України. Цьому є безліч переконливих доказів. Природно, що США і решта демократичного світу не могли просто спостерігати за цим неподобством. 

Тому починаючи з березня 2014  року Захід почав вводити проти Росії санкції, постійно розширюючи їх. Востаннє додаткові потужні санкції США ввели зовсім недавно – вони набули чинності 10 серпня. Головна ж мета Заходу – надоумити Росію. Але оскільки зрозуміло, що Путіна вже не 

виправити, то стоїть питання про ліквідацію нинішнього режиму в Росії. При цьому сам головний фашист РФ Путін повинен відповісти за свої злочини перед міжнародним трибуналом, який повинен бути створений в найближчі місяці. 

Так що США і взагалі Захід діють зараз не проти Росії як такої, а проти Путіна. На якому лежить відповідальність за злочинну анексію Криму, за війну на Донбасі, за створення в Росії фашизму і таке інше. Якщо ж при цьому ще й розвалиться Росія, то, як кажуть, туди їй і дорога., вважає Кіссінджер.
Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий