суббота, 28 июня 2014 г.

У мешканця Чернігова міліція вилучила цілий арсенал зброї

У Чернігові місцевий мешканець зберігав у своєму гаражі декілька десятків
одиниць зброї військового зразка — гвинтівки, кулемети, міни і навіть автоматичний гранатомет. Про це повідомляє служба зв'язків з громадськістю УМВС України в Чернігівській області.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Чернігівського міськвідділу УМВС України в Чернігівській області Анатолій Скрипка, в рамках кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) до оперативних працівників міліції міста
Чернігова надійшла інформація, що в одному з гаражів обласного центру місцевий житель незаконно зберігає зброю.

"Отримавши дозвіл на санкціонований обшук, до вказаного гаражного кооперативу виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу міліції, оперативники та керівництво міськвідділу", - розповів очільник місцевої міліції.

Згідно з повідомленням, під час обшуку в приміщенні гаражу працівники міліції виявили та вилучили цілий арсенал зброї, а саме: п'ять протипіхотних мін, міна направленої дії, п'ять підривачів до протитанкових мін, чотири гранати Ф-1, дві гранати РГД-5, вісім ручних кулеметів Дегтярьова, автоматичний станковий гранатомет (АГС-17) та гранати до нього, 150 запалів до гранат Ф-1, близько трьох тисяч набоїв різних калібрів, 25 гвинтівок Мосіна, шість карабінів Симонова, сім гвинтівок СВТ, реактивний снаряд до РПГ, пістолет "VKT" L-35, автомат ППШ і три кулемети "Максим".

За словами Скрипки, вилучений у присутності пойнятих арсенал направлений на дослідження до науково-дослідного експертного криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий