понедельник, 30 июня 2014 г.

БОЙОВИКИ ПЕРЕХОДЯТЬ НА БІК СИЛ АТО І ЗДАЮТЬ СВОЇХ

Про плани та дислокацію сил терористів українські військові дізнаються від них самих
Великі групи бойовиків переходять на бік сил АТО та видають дані про скупчення терористів. Про це повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський.

"Бойовики зрозуміли, що чинити супротив українським силовикам немає сенсу. Бойовики у телефонному режимі та переходячи на сторону ЗСУ надають досовірну інформацію, яка отримує підтвердження, про плани та дислокацію сил терористів. Наразі тривають перемовини і очікується перехід на сторону сил АТО ще великої групи
бойовиків", - зазначив О.Дмитрашківський.

Він також додав, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про кількість артилерії та авіації, що бере участь в активній фазі АТО.

Як повідомлялось раніше, наразі артилерія та авіація українських силовиків завдає нищівних ударів по основним об'єктам та базам терористів. Дані про місця розташування цих об'єктів та скупчень терористів отримані від бойовиків, котрі перейшли на бік АТО.

Нагадаємо, за час так званого перемир'я терористи скоїли 122 напади на сили АТО. За минулу добу в результаті нападів терористів 1 український військовослужбовець загинув, 17 отримали поранення.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий