воскресенье, 29 июня 2014 г.

КОЛОМОЙСЬКИЙ ХОЧЕ БАЧИТИ МЕДВЕДЧУКА ГУБЕРНАТОРОМ ДОНБАСУ, – ТКАЧЕНКО

Дніпропетровський губернатор вважає такий крок останнім шансом зупинити кровопролиття в регіоні
Ігор Коломойський вважає призначення Віктора Медведчука губернатором Донецької області останнім шансом уникнути повномасштабних військових дій на Донбасі. 

Про це Олександр Ткаченко, генеральний директор холдингу "1+1 медіа", що належить Ігорю Коломойському, повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

"Я не просто за призначення Медведчука губернатором Донецької та Луганської областей – я агресивно зараз за це виступаю. І якщо вожді сепаратистів не пристануть на цю кандидатуру – це означає, що вони послали на ... кума Путіна", – процитував Ткаченко зроблену під час телефонної розмови заяву Коломойського. 

За словами гендиректора медіахолдингу, далі губернатор
Дніпропетровщини "у властивій тільки йому невимушеній манері" пояснив, що Медведчук "гудіти" за прикладом Ахметова не буде". 

Як повідомив Ткаченко, за словами Ігоря Коломойського, призначення Медведчука – "останній шанс встановити мир на Донбасі".

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація, що домогтися призначення Медведчука губернатором Донецька, а потім провести його політичну силу до Верховної Ради прагне Володимир Путін
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий