вторник, 13 сентября 2016 г.

"Зробили насип та "замінували": Місцеві жителі заблокували бойовикам під'їзд до вогневих позицій на околиці Донецька


Місцеві жителі у районі залізничної станції Рутченкове (південно-західна околиця м.Донецьк) заблокували під'їзд до вогневих позицій бригади бойовиків шляхом створення насипу та імітації його мінування з відповідним маркуванням місцевості.
Зростає невдоволення й опір населення тимчасово окупованих територій сходу України злочинним діям російських окупаційних військ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУР Міноборони, передають Патріоти України.
"10 вересня ц.р., після неодноразового ігнорування командуванням окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ вимог донеччан не вести артилерійські обстріли сил АТО, прикриваючись житловими
кварталами, місцевими жителями у районі залізничної станції Рутченкове (південно-західна околиця м.Донецьк) було заблоковано під'їзд до вогневих позицій бригади шляхом створення насипу та імітації його мінування з відповідним маркуванням місцевості", - йдеться в повідомленні.

У відомстві також зазначили, що саме цього дня відбулось поховання командира окремої артилерійської бригади 1 АК, який помер 8 вересня ц.р. після тривалої хвороби, причина якої остаточно не з'ясована.

Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий