суббота, 24 сентября 2016 г.

Бойовики на Донбасі пустили в хід зенітні установки

Противник майже 30 разів порушив "режим тиші"
За минулу добу бойовики на Донбасі 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це повідомляє прес-центр штабу військової операції на своїй сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 обстрілів.

"Окупанти вели вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки, Зайцеве, Новоселівки і Верхньоторецька. Крім того, по Авдіївці окупанти відкривали вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2. А по
Верхньоторецьку вогонь вів снайпер. Крім того, по Зайцеве і Новоселівці Другій окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібру", – йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 11 порушень "режиму тиші". В районі Мар'їнки, Павлополя, Водяного, Старогнатівки, Талаківки і Станиці Луганської бойовики вели турбуючий вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Також в районі Павлополя "працювала" снайперська група.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 порушення "режиму тиші". Бойовики вели збройні провокації в районі Новозванівки і Новоалександрівки з міномета 82-го калібру, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів і стрілецької зброї.

Також в зоні бойових дій за минулу добу зафіксовано проліт 3 БПЛА.

"Не дивлячись на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей", – підкреслили в штабі.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий