четверг, 15 сентября 2016 г.

Вирішуйте самі: Кремль кинув Захарченка та Плотницького наодинці з Києвом

Росія дала лідерам терористів Олександру Захарченку та Ігорю Плотницькому чітку вказівку - розбирайтеся з українською владою самі. Про це заявив народний депутат Сергій Тарута.

"Росія дуже зацікавлена ​​в тому, щоб швидше пройшли переговори по Донбасу і на це є причини. Перша полягає в тому, що на військові дії в регіоні щомісяця витрачають близько 150 мільйонів доларів. Це згубно для російського бюджету. Друге - вони дали чітке розуміння Захарченку та Плотницькому, що Росія не буде брати цю територію і щоб вони самі налагоджували діалог з українською владою. Третя причина - економічний
фактор, адже скоро Росії потрібно віддавати кредити. Їм потрібно буде або оголошувати дефолт, що буде сильно бити по іміджу або домовлятися з кредиторами", - заявив політик в інтерв'ю з Євгеном Кисельовим на ресурсі newsone.

Відомо, що Кремль відмовляється сідати за стіл переговорів з українськими представниками щодо Донбасу. Є припущення, що президент Росії Володимир Путін чекає поступок для свого режиму, щоб повернутися до переговорів.

"Знай.ua" повідомляв, що у Кремля не вистачає грошей на продовження війни на Донбасі. 

Автор матеріалу: Оля Вольна
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий