воскресенье, 24 июля 2016 г.

ГУР ОПРИЛЮДНИЛО СПИСОК ВІЙСЬКОВИХ ЗЛОЧИНЦІВ РФ, ЩО БЕРУТЬ УЧАСТЬ У БОЙОВИХ ДІЯХ НА СХОДІ

До переліку увійшли 25 військовослужбовців 5 окремої мотострілецької бригади 1 АК (Донецьк)

Головне управління розвідки вкотре звітує про ідентифікацію осіб російських військових, що перебувають на Донбасі. Перелік з понад 20 військовослужбовців РФ оприлюднили на сайті ГУР Міноборони.

"Головним управлінням розвідки МО України ідентифіковано особовий склад взводу снайперів 5 окремої мотострілецької бригади 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) збройних сил Російської Федерації, який виконує злочинні
накази воєнно-політичного керівництва РФ та веде снайперський вогонь на ураження", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що окупанти обстрілювали українські сили в районі Мар'їнки, Славного, Березового, Новотроїцького, Новогнатівки та Ясного.

Крім того, наявна інформація про участь військових в обстрілах по цивільному населенню та провокаційних обстрілів представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У списку, зокрема, відомості про чотирьох командирів ЗС Російської Федерації. Це командир взводу Шабаєв Євген Сергійович , командир відділення Яшин Олександр Іванович, командир відділення Ступницький Андрій Валерійович та командир відділення Хафізов Марат Індусович.





































Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий