среда, 13 июля 2016 г.

Бойовики накрили важкою артилерією сили АТО на двох напрямах (ВІДЕО)


Незаконні збройні формування 41 раз порушили режим тиші в зоні АТО за останню добу, 12 – 13 липня. 
При цьому неодноразово застосували важку артилерію на Донецькому та Маріупольському напрямках. Новину повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Преса України». 
 «На Донецькому напрямку супротивник із 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій. ПоНовгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці», - йдеться в
повідомленні прес-центру. З важкої артилерії НЗФ гатили і в напрямку Маріуполя: із 122-мм гармат цілили по українських військових, що дислокуються в районі Красногорівки. Крупнокаліберним мінометним вогнем крили ЗСУ поблизу Широкиного, а із 82-мм мінометів – під Гнутовим. 

Снайпери бойовики проявляли активність переважно в районі Мар’їнки. 
 На Луганщині теж було неспокійно. Під Кримським бойовики вдалися до ведення хаотичного вогню. В районі населеного пункту Станиця Луганська в хід пустили гранатомети і кулемети великих калібрів. Нагадаємо, бойовики терористичного угруповання "ЛНР" вже третю добу поспіль обстрілюють позиції українських військових в районі Станично-Луганського контрольного пункту в'їзду-виїзду.  
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий