пятница, 31 июля 2015 г.

4-та гвардійська танкова дивізія готова переправлятися вбрід




































Друзі команди InformNapalm.org у профілі російського солдата знайшли фотографію воєнної техніки, яку вивантажили на
залізничній станції Неклинівка в селі Покровське Ростовської області. Здавалося б, звична річ: розвантажили черговий ешелон воєнної техніки біля України. Але нашу увагу привернули зафарбовані номери воєнної техніки й труби системи “Брід”, прилаштовані до танків. Далі – подробиці.

Про трубу

Це система “Брід” на Т-80У (УК). Цей короб – навісний повітряний фільтр і за сумісництвом – система “Брід” для танка Т-8оУ (УК). Він захищає газотурбінний двигун від пилу та бруду на маршах, а також служить для проходження водних перешкод невеликої глибини. Короб прикріплюється до башти й повертається разом з нею. Повністю закриває повітряну систему при похідному положенні башти, тобто коли ствол гармати відхилений вправо, короб стає точно по центру над повітряною системою.

Система “Брід”



































Місце для кріплення повітрозабірника за баштою

Ідентифікація танка

Це не т-72, бо немає вихлопу на рівні моторного відсіку ліворуч, а у T-64 ОПВТ (обладнання підводного водіння танків) закріплена позаду башти труба має іншу конструкцію. Також у Т-64 немає місця кріплення повітрозабірника за баштою.
На танках другого післявоєнного покоління Т-64, Т-72 та Т-80 ОПВТ 

(обладнання підводного водіння танків) розроблялося окремо для кожної машини. Багато уваги приділяли скороченню часу на підготовку до долання водних перешкод (ВП). Відомо, що на підготовку танка для долання ВП йде від 15 до 40 хвилин залежно від типу машини.  Частково це питання 

вирішили, встановивши на танках Т-80У та Т-80УД систему «Брід», що дає можливість без підготовки долати водну перешкоду завглибшки до 1,8 м. Зважаючи на те, що такі водні перешкоди на полі бою трапляються досить часто, використання цієї системи дозволяє танкам бути більш автономними й долати водні рубежі, не втрачаючи час.

Також слід врахувати, що танк Т-80 може долати водні перешкоди без труби для вихлопних газів, а  танк з однією повітряною трубою вільно долає водні перешкоди до 4 м завглибшки. Повний комплект труб міститься (висить) позаду танка.

Приклад повністю встановленого комплекту труб

Фото було розміщене в російського солдата з 4-ої танкової Кантемирівської дивізії Західного воєнного округу, в/ч 19612, місце дислокації – Наро-Фомінськ Московської області.

Згідно з російською Wikipedia, у 4-ій танковій Кантемирівській дивізії на озброєнні стоять танки Т-80У, що відповідає проведеній вище нашими фахівцями ідентифікації танків.

Проаналізувавши фото й порівнявши його з місцевістю, ми визначили точне місце зйомки  на карті – це залізнична станція Неклинівка в селі Покровське.

Якщо уважно придивитися до зафарбованого номера танка, то можна розібрати, що перша цифра – 3, друга не читається, натомість третю видно досить чітко – це 5. Отже танк має номер 3*5.   Номер 302 видно на шоломофоні у нашого танкіста, отже, він з танка під номером 302. Також на одній з фотографій його друга, товариша по службі ми бачимо (фото зроблене в лютому 2015 року) танк з номером 38*, найімовірніше, в ангарі в/ч 19612 у Наро-Фомінську. Також нумерацію деяких танків Т-80У Кантемирівської танкової дивізії можна побачити на сайті МОРФ.(___)



































Кілька фотографій від друзів – товаришів по службі

Кілька фотографій від друзів – товаришів по 
службі

Нагадаємо, що недавно в Саратові зафіксовано ешелон, що перевозив велику кількість танків Т-80У. Також виявлено танки Т-80У ЗС Росії, які перекидають до кордону з м. Наро-Фомінська.

На неконтрольованій ділянці кордону РФ з Україною в Луганській області є водна перешкода – річка Сіверський Донець. Ця річка – природний бар’єр від проникнення російських терористичних сил по всій окупованій території. Ми не раз фіксували повідомлення про наведення російськими військами понтонних переправ, але здолати перешкоду вбрід – це теж швидкий та зручний спосіб перекинути техніку до місця проведення бойової операції. Де наступного разу “спливе” 4-та гвардійська танкова дивізія РФ, покаже час.

Матеріал підготував @BuTaJIu4eK спеціально для сайту InformNapalm.org
Допомагав проводити OSINT @el_roosevelt.

(с) При передруку та використанні матеріалу гіперпосилання на наш проект обов’язкове

Переклад на українську мову Valentyna Andrienko
Источник 

 На мой взгляд- ЯВНЫЕ ДЕГЕНЕРАТЫ, которым попало  в руки смертоносное оружие. Эти- не знают что такое "чувство жалости" и пойдут убивать"по приколу". Что собственно и происходит.

Комментариев нет:

Отправить комментарий