воскресенье, 1 марта 2015 г.

Ілларіонов розповів, що його бентежить у відео з місця вбивства Нємцова (відео)

Вбивство було добре спланованим. 
Колишній радник російського президента Володимира Путіна Андрій Ілларіонов проаналізував відеозапис з камери спостереження, що знімає Великий Москворецький міст, де в п’ятницю, 27 лютого, був убитий російський опозиційний політик Борис Нємцов. Про це Ілларіонов написав у своєму Живому Журналі, повідомляють Патріоти України. Наводимо текст Ілларіонова повністю: “Це відео зі всепогодної камери, що знімає Великий Москворецький міст цілодобово. З точністю до секунди на ньому зафіксовано злочин Якість зйомки невисока, але машини і силуети людей видно. Звичайний московський вечір. На мосту ще багато автомобілів і перехожих. 
23:30. Ці двоє, імовірно, Борис Нємцов і його супутниця, йдуть у бік Болотної площі. Повільно їх наганяє
снігоприбиральна машина. Кузов вантажівки приховує їх від камери 23.31. Через секунду ще одна людина вибігає звідти на проїжджу частину, швидко сідає в автомобіль і їде. Снігоприбиральна машина зупиняється в декількох метрах від місця події Там залишається лише один силует – це, імовірно, супутниця Нємцова. Потім вона підходить до водіїв. І кілька хвилин 

перебуває за снігоприбиральної машиною. По мосту ходять пішоходи. Одні проходять повз як ні в чому не бувало, інші, зацікавившись, зупиняються. Одна людина оглянувши, місце загибелі Нємцова, підбігає до снігоприбиральної машині, біля якої перебуває дівчина. Потім повертається до тіла загиблого. Тут зупиняється перший автомобіль і через кілька секунд виїжджає. 

23.35. Дівчина повертається до місця злочину. Підходять ще двоє. Повз пролітає ще одна машина. 23.37. Різко гальмує і повертається. Якийсь час стоїть навпроти місця дії. Двоє людей раптово тікають під міст. Під’їжджає третій автомобіль, і потім обидві машини їдуть. Дівчина залишається одна. Повз проходить ще одна людина. На місце злочину прибуває поліція 

23.42. З під моста з’являються двоє – імовірно, ті що тікали … За даними слідства, злочинці знали маршрут руху і стежили за ними. Червона площа, Василівський узвіз, Великий Москворецький міст. Людина, яка вибігла з-за снігоприбиральної машини і поїхала на попутному автомобілі, швидше за все, ховалася на сходах, що ведуть під міст – вона якраз була в цьому місці. Нємцова розстріляли впритул. Від отриманих ран він помер на місці. 

Співробітники поліції в лічені хвилини перекрили рух і почали збір доказів. На асфальті знайшли шість гільз. Імовірно, стріляли з пістолета Макарова. Причому патрони були від різного виробника. 

Кілька питань:

1.А чому і звідки взявся снігоприбиральник? У Москві йшов сніг? На Москорецькому мосту треба було прибирати замети? У Москві йшов дощ, температура була 1 Якщо ця машина – не снігоприбиральник, а сміттєприбиральник, чому її називають снігоприбиральником?

2. Вбивство сталося в той єдиний момент, коли снігоприбирач закрив Нємцова від відеокамери, яка записувала все на Москворецькому мосту, і тим самим не дозволив зняти сам факт злочину. Ні хвилиною раніше, ні хвилиною більше. Чи багато людей знає, де саме розташована камера на Москворецькому мосту і в якому саме місці моста великогабаритний автомобіль, який повільно рухається, повністю перекриває огляд цієї відеокамери? 

3.Вбивця, що вистрілив в Нємцова, вибіг з-за снігоприбирача і вскочив у машину, що зупинилася на проїжджій частині. Але на відеозапису не видно, щоб хто-небудь підходив би з іншого боку снігоприбирача або очікував би Нємцова на мосту. Чи означає це, що вбивця вискочив з снігоприбирача, коли той закрив Нємцова від відеокамери? 

4.Час, що минув від моменту, коли снігоприбирач закрив Нємцова від відеокамери, до моменту, коли вбивця з’явився через снігоприбирач, – 2 секунди (с до 23.31.14 23.31.16). За ці дві секунди вбивця вискочив з снігоприбирача, підійшов (підбіг) до Нємцова, зробив 6 (або 7) пострілів і вибіг з-за снігоприбирача, назустріч під’їхавшим за ним автомобілю. Здається, це щось говорить про рівень підготовки вбивці. 

5.Автомобіль, в який вскочив вбивця, протягом декількох секунд, що передували моменту вбивства, повільно рухався по Москворецького мосту зі швидкістю, яка практично збігається зі швидкістю руху снігоприбирача. Водій цього автомобіля орієнтувався саме на швидкість руху снігоприбирача?

6. Автомобіль, на якому втік вбивця, в’їхав на Москворецький міст приблизно за хвилину до вбивства з таким розрахунком, щоб опинитися поруч з місцем вбивства в той самий момент, коли снігоприбирач перекриє відеокамеру, записуючу, що відбувається на мосту. Виходить, що не тільки водій снігоприбирача (і / або його пасажир), але і водій другого автомобіля точно знали розташування відеокамери і розрахували свій рух таким чином, щоб опинитися на місці вбивства в один і той же час. 

7.У момент вбивства і в наступні 15-20 секунд на мосту не було автомобільного руху, так що злочин не міг потрапити на камери авторегістраторів рухомих автомобілів. Рух автомобілів перед в’їздом на міст було зупинений червоним сигналом світлофора?

8. Незабаром після вбивства Нємцова снігоприбиральник зупинився. Водій навряд чи чув постріли. Чому ж він зупинився? 


9.Супутниця Нємцова перебувала біля тіла Нємцова близько 30 секунд. Потім вона підбігла до водія (голос за кадром каже: водіям) снігоприбирача і кілька хвилин (! 4 – чотири хвилини, 23.32-23.36) з ним (ними) розмовляла. Чому підбігла? Про що говорила 4 хвилини? 

10.Випадковий перехожий, що йшов в 80 метрах позаду, стверджує, що він підбіг до впавшого Нємцову і намагався йому допомогти. Але ні він, ні хто-небудь інший не говорить про те, де була в цей момент супутниця і що вона робила. Чому? На відеозаписі не видно чоловіка, що йшов в 80 метрах від Бориса.

 11.Ні в одному поліцейському / журналістському репортажі не згадується снігоприбиральник, відображений на відеозапису і який зіграв очевидну роль у злочині. Чому? 

12.Через чотири з половиною хвилини після вбивства, в 23.36, снігоприбирач їде. Його водія ніхто не шукає? Його свідчення нікому нецікаві? 

13.У багатьох репортажах повідомляється, що вбивці (не вбивця) вискочили з автомашини (якої?) і розстріляли Нємцова. Однак з відеозапису з’ясовується, що це не зовсім так. Чому поширюють таку версію?», – написав Ілларіонов. 

Джерело 

Комментариев нет:

Отправить комментарий