вторник, 22 декабря 2015 г.

США ввели нові розширені санкції проти Росії

США знову розширили санкційний список щодо компаній та банків Росії, а також ряду кримських підприємств. У новий список також потрапили
колишній міністр освіти України Дмитро Табачник та екс-міністр внутрішніх справ країни Віталій Захарченко. Про це 22 грудня повідомили у міністерстві фінансів США.

Новину передає «Преса України».

Під нові обмеження потрапили ряд компаній Криму. У списку значиться «Ялтинська кіностудія», «Азовський лікеро-горілчаний завод», «Массандра», «Новий світ», «Юніверсалавіа», санаторій «Нижня Ореадна».

Крім цього, введені санкції щодо сервісу «Яндекс. Гроші».

Список поповнили наступні російські банки: «Інресбанк», «Генбанка», «Морський банк», «Мособлбанк», «Верхневолжский банк» і «Крайінвестбанк», філії «Ощадбанку» та «ВТБ».

Тепер під санкціями і ряд структур «Ростеха»: «Експериментальний завод», НВО «Оптика», НВК «Технології машинобудування» та «Новосибірський завод».

Всього в новому списку санкцій США значиться 34 компанії та фізичні особи.

Нагадаємо, Американський президент Барак Обама підписав указ, який ще на рік продовжує дію введених в 2014 році санкцій щодо Російської Федерації.

Прес-секретар Білого дому Джош Ернест заявив, що США спільно з партнерами з ЄС обговорюють питання введення додаткових санкцій проти РФ, оскільки вона продовжує дестабілізувати ситуацію на Донбасі.
Источник  


Комментариев нет:

Отправить комментарий