среда, 28 октября 2015 г.

Невиліковний: у мережу потрапив медичний діагноз мера Харкова (документ)

Геннадій Кернес у минулому стояв на обліку у психоневрологічному диспансері з діагнозом “шизоїдний психопат”. І достеменно ніхто не візьметься стверджувати, що він цілком одужав. 
Геннадій Кернес. Фото: zz.te.ua 
Мер Харкова Геннадій Кернес не любить згадувати своє минуле. 
І не марно. От тільки чи вся справа в минулому? Як виявилося з оприлюднених у мережі документів, минуле мера Харкова насичене не лише кримінальними “подвигами”, але й невтішними медичними діагнозами. Про це пише Цензор.нет, передають Патріоти України. Геннадій Кернес у жовтні 1990 року перебував на обліку в психоневрологічному диспансері з діагнозом “психопатія збудливого типу”. Свого часу він не служив в армії за
знаменитою “шизоїдно-психопатичною” статтею 7Б. Обстеження підтвердило діагноз “психопатія”. Можна, звичайно, думати, що “7Б” Геннадій Адольфович практикував як спосіб “відкосу” – спочатку від армії, потім від кримінальної відповідальності. Але критики така версія не витримує: на 

обліку Кернес перебував, починаючи з 1982 року і – як мінімум – до листопада 1990. Але для відкосу від армії – це надмірно тривалий термін, тоді як від кримінальної відповідальності його цей діагноз не “відмазав”. 

Згідно цієї довідки, Геннадій Кернес в жовтні 1990 року перебував на обліку у психоневрологічному диспансері з діагнозом “психопатія збудливого типу”. Через місяць після видачі цієї довідки, 11 листопада 1990 року, діагноз Кернеса був підтверджений комісією у всім відомій 15-й психіатричної клінічній лікарні. Акт підписано трьома експертами і завірено печаткою відділення судово-психіатричної експертизи лікарні №15.




































Не виключено, що за останні 18 років, проведені без спостереження, профілактики та лікування, стан пацієнта Кернеса Г.А. міг погіршитися. Але одна справа, коли людина з психічними розладами знаходиться за межами управлінської вертикалі, і зовсім інша, коли він – посадова особа, пише видання.
Джерело

Комментариев нет:

Отправить комментарий