суббота, 31 октября 2015 г.

31.10.2015-Собрание патриотов под Днепропетровской ОГА. Борис Филатов


Тисячі людей у Дніпропетровську вийшли на мітинг проти репресій патріотів
У Дніпропетровську відбувся багатолюдний мирний мітинг на підтримку демократичного шляху розвитку країни. Сьогодні увечері на площі між обласною адміністрацією та обласною радою зібралося кілька тисяч людей – попри те, що про його проведення стало відомо усього за кілька годин до початку.

Мітингувальники тримали плакати «Ні реваншу», «Свободу політв'язням» і «Дніпро, вставай!». На акцію прийшли бійці АТО, волонтери, прості городяни.
Люди вийшли на знак протесту проти подій, які відбулись сьогодні у Дніпропетровську: обшуків у офісах та квартирах волонтерів і арешту лідера УКРОПу Геннадія Корбана.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки «укропівців». Обшуки пройшли в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана було затримано. Під вечір 

його доправили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало зле. За словами медиків, у нього гіпертонічний криз, є підозра на перенесений інфаркт. Лікарі радять термінову госпіталізацію.
Крім того, обшуки відбулися в громадській приймальні народного депутата Бориса Філатова в Дніпропетровську. У партії ці події назвали політичними репресіями.

Джерело 

Комментариев нет:

Отправить комментарий