воскресенье, 25 октября 2015 г.

Борис Філатов: Вілкул на виборах мера Дніпропетровська досяг стелі електоральної підтримки

Дніпропетровськ за час виборів мера сильно поляризувався у політичних уподобаннях, але Олександр Вілкул досяг стелі електоральної підтримки,
вважає кандидат в мери Дніпропетровська, член політради партії УКРОП Борис Філатов.
«Я можу сказати одне – мій основний опонент від «Опозиційного блоку» досягнув свої електоральної стелі», – сказав Філатов в ефірі спеціального проекту «Ніч виборів» на телеканалі «Україна».

Він наголосив, що через вибори «Дніпропетровськ справді сильно поляризувався, явка в місті у порівнянні з явкою по країні була вищою».
При цьому Філатов сподівається, що «підрахунок голосів після першого туру відбудеться абсолютно спокійно і нормально – так само, як ми пройшли 

процес голосування». «Звісно, в місті були порушення, але вони не мали системного характеру, і данні МВС, яке до речі спрацювало дуже чітко, це підтверджують. Тому дуже хочеться, щоб процес підрахунку голосів відбувся так само спокійно, як і голосування».

Крім того, Філатов сподівається, що й другий тур виборів мера відбудеться без ексцесів.
Нагадаємо: за даними екзитполу агентства «СОЦИС» Борис Філатов набирає 39,1%, Олександр Вілкул – 33,1%. Водночас екзитпол «Савік Шустер студії» дає Філатову 41,6%, а Вілкулу – 32%.
Больше информации здесь.


Комментариев нет:

Отправить комментарий