суббота, 16 июня 2018 г.

Террористов- отпускают, патриоты- в тюрьмах!

Семен Семенченко
Вчора о 14:53
Красноармійський районний суд відпустив з-під варти снайпера «ДНР». Громадянина Російської Федерації Ігоря Кімаковського за паспортом (Артема Сергієва за посвідченням снайпера «ДНР») затримали прикордонники на блок-посту в Донецькій області у червні 2015 року. Відтоді він весь час знаходився у СІЗО
з початку в Маріуполі, потім у Бахмуті. У квітні цього року Красноармійський суд Покровська почав розгляд справи Кімаковського-Сергієва і, не очікувано для всіх, випустив його у залі суду.

Кімаковський – громадянин Росії, мешканець Санкт-Петербурга. При затриманні на українському блок-пості Кімаковський рухався на автомобілі із російськими номерами, не зорієнтувавшись, надав нашим прикордонникам посвідчення снайпера і мав при собі вогнепальну зброю. Проте за його словами, він приїхав на Донбас із «гуманітарною місією».

За роки війни в Україні було затримано трохи більше 20 росіян, пов’язаних із військовою агресією РФ. Проте, жодного обвинувального вироку ще не було оголошено; не останні люди, у так званих республіках, вільно пересуваються територією України; посадовці, що причетні до «злиття» міст і цілих районів російським найманцям ходять на свободі; 

І справа тут зовсім не в судах. Суди лише частина системи. Справа в тому що влада крадіїв і олігархів вкрай залежна від РФ і не маючи поки сил на відкриту капітуляцію і «обнімашкі» з північними «торговими партнерами» варять народ України на повільному вогнеку. Як тих жаб. Поки вода не перетвориться в окріп. Але що буде цим окропом для більшості? Якщо вже і снайпера ДНР відпущеного судом недостатньо? Тому я звертаюся до меншості. У нас достатньо часу і досить сил. Вони розрізнені а це не на користь України. 
23-24 червня другі збори Сил Оборони України. Ми чекаємо на вас. Ставайте поруч.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий