четверг, 20 апреля 2017 г.

На Донбасі РФ використала найбільш потужну зброю усіх часів (фото)

За інформацією Bellingcat, на території Донбасу Російська Федерація використала танки Т-90А, які вважаються найбільш потужними з усіх наявних видів озброєння видів сухопутних військ. Про це інформує
replyua.net. Інформацію подібного змісту вдалося отримати завдяки відео, яке зняли ще у серпні 2014 року. Наразі достеменно відомо, що згадані танки розташовувалися безпосередньо в районі проведення інтенсивних бойових дій, а саме – поблизу населеного пункту Лисе, що у Луганській 

області. На фотографії, на якій зображується Т-90А, за допомогою перевірки методом георозташування, можна побачити лише частину елементів чи задню частину танка на звичайній дорозі.

Більше того, є зображення, де танк Т-90А розташовується у передній частині. Так звані «військовослужбовці» стоять на передній частині з білими нарукавниками. Цей факт є свідченням того, що фото зробили у східній частині України. Скоріше за все, власниками цих танків є російська 136-га окрема мотострілкова бригада.
















Свого часу російський опозиційний політик Леонід Гозман висловлював переконання, що припинити військові дії на Донбасі можна за тиждень, якщо повністю виконати усі пункти Мінських домовленостей. 
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий