вторник, 29 июля 2014 г.

Сепаратисти з сім'ями збираються тікати з України - прес-центр АТО

Ймовірно, сепаратисти будуть тікати через Красний Луч.
Сепаратисти з сім'ями мають намір покинути Україну, повідомляє прес-центр АТО в Facebook. "Спостерігається підготовка сепаратистів до залишення території України. У населеному пункті Перевальськ (Луганська область) помічено формування колон з місцевими сепаратистами і їхніми сім'ями", - йдеться в повідомленні.
Сепаратисти з сім'ями мають намір покинути Україну, повідомляє прес-центр АТО в Facebook. "Спостерігається підготовка сепаратистів до залишення території України. У населеному пункті Перевальськ (Луганська область) помічено формування колон з місцевими сепаратистами і їхніми сім'ями", - йдеться в повідомленні.


Українські десантники проводили рейдові дії в напрямку населених пунктів: Рідкодуб, Логвіно, Шахтарськ, Тернове, Саур-Могила.
Бойовиками продовжується обстріли аеропорту Луганськ з БМ-21 “Град” та мінометів. Не припиняється тактика захоплення адміністративних будівель. Відчуваючи нестачу бойовиків, лідери ЛНР 

постійно звертаються за допомогою до козачих отаманів та керівників регіонів Російської Федерації наприклад з Сибіру. За даними розвідки, найближчим часом очікується прибуття до 40 бійців Всевеликого війська Донського. 

Спостерігається підготовка сепаратистів до залишення території України. В населеному пункті Перевальськ (Луганська область) відмічено формування колон з місцевими сепаратистами та їх сім’ями. Ймовірний маршрут слідування через населений пункт Красний Луч в напрямку Державного кордону України. 

00.35 – обстріл з БМ-21 «Град» блокпосту піхотинців. Атаку було продовжено мінометними обстрілами. Втрат немає.
В звільнених містах залишилася значна частина бойовиків з числа місцевого населення з чималими запасами стрілецької зброї та боєприпасів. Більшість бойовиків, що залишилась вдома – мешканці
міста Дзержинськ, які не встигли, або відмовилися відійти з загонами російських найманців. 

Відмічається активізація діяльності розвідувально-диверсійних груп бойовиків. На теперішній час їх головним завданням є збір розвідувальної інформації щодо дислокації частин та підрозділів АТО, створення агентурної мережі, а також підготовка до здійснення терористичних актів серед мирного населення на звільненій території.

Розвідувальними органами відмічається робота радіостанції невстановленого зразку в південно-східній частині населеного пункту Первомайськ. Ймовірно проводиться координація терористів щодо перегрупування та концентрації зусиль в напрямку мостів через ріку Луганка (південна частина). За результатами радіопереговорів, можливо зробити висновок що найближчим завданням бойовиків буде утримання населених пунктів Первомайськ, Стаханів, Брянка, Алчевськ.

В зоні проведення активної фази АТО маргінали продовжують чинити опір та обстрілюють позиції наших підрозділів з мінометів, реактивних систем залпового вогню, та 155-мм гармат, вогневі позиції яких розміщенні в містах Сніжному, Шахтерську та Торезі. Керівництвом окупантів у місті 

Свердловськ здійснюються заходи щодо підготовки колон військової техніки з метою підсилення бойовиків у напрямку населеного пункту Ровеньки Луганської області та населеного пункту Сніжне Донецької області.

20.50 – артилерійський обстріл блокпосту поблизу населеного пункту Дякове, з боку Російської Федерації. Втрат немає.
22.00 – 22.20 – мінометний обстріл позицій Збройних Сил України в районі населеного пункту Червонопартизанськ. 
Втрати уточнюються..

05.20 – обстріл з БМ-21 «Град» блокпосту, з боку населеного пункту Придорожне. Втрат немає.
Відмічається зниження активності незаконних збройних формувань. Разом з тим продовжується постачання зброї та боєприпасів з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим на Азовське узбережжя Донецької області.
Більше читайте тут

Комментариев нет:

Отправить комментарий