среда, 30 июля 2014 г.

Затримано вінничанина-сепаратиста Здрилюка на прізвисько «Абвер»

Одного з ватажків сепаратистів на прізвисько «Абвер» – Сергія Здрилюка – затримали українські військовослужбовці. Нагадаємо, родом Здрилюк із
Вінниччини, однак довгий час він проживав у Криму, і він одним із перших подався на Схід до окупованого Слов’янська, аби стати правою рукою терориста Гіркіна на прізвисько «Стрєлок».

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомивши про затримання «Абвера» на своїй сторінці у Facebook, написав саркастичну розповідь про життя сепаратиста у Слов’янську – начебто, він працював під прикриттям і донині залишається «патріотом».

Ось що написав Геращенко: «Враховуючи, що останнім часом життя і здоров’я терориста «Абвера» Сергія Здрилюка в безпеці, ми можемо нарешті розповісти про нього справжню правду.



























На фото кабінет заступника начальника Слов’янського міськвідділу міліції.

Саме за цим столом у квітні-травні 2014 сидів майбутній герой України Сергій Здрилюк.

Роблячи вигляд, що він російський диверсант, Здрилюк залишався вірним присязі народу України, даної ним під час прийому на роботу у військову контррозвідку СБУ. Будучи впровадженим СБУ в товаристві російських терористів Сергію Здрилюку потрібно було зберігати ясний розум і пам’ятати про Батьківщину. Для того, щоб не втрачати силу духу між участю в тортурах і розстрілах українських патріотів, Сергій Здрилюк зберіг стіл міліцейського начальника з величезним символом України – Тризубом, вирізаним майстерною рукою на кришці столу.

У ході нарад з Гиркіним та іншими справжніми ворогами, які могли б вчинити наругу над українською символікою, «Абвер» дбайливо прикривав Тризуб прапором ДНР, щоб не видати себе. Але залишаючись наодинці сам з собою, етнічний українець родом з Вінниччини, Здрилюк скидав прапор ДНР на підлогу, топтав його, а після сидів, підлягає милуючись українським національним символом. За виявлену мужність у справі збереження української символіки в захопленому російськими терористами Слов’янську Здрилюк буде представлений до державних нагород і заохочень – три порції баланди понад норму на місяць».

Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий