суббота, 27 июля 2019 г.

ДБР порушило кримінальне провадження проти генерала Глуховері

Сьогодні, 27-го липня, з’явилася інформація про порушення кримінального провадження проти керівника ГУНП у Дніпропетровській області. 
Про це Відкритий дізнався із повідомлення прес-служби Державного бюро розслідувань. У соціальних мережах було оприлюднено відеозапис, на якому можна побачити, як екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Range Rover за порушення правил дорожнього руху (ПДР). 

Поліціянти намагалися провести бесіду з водієм та просили показати документи, але він поводив себе неадекватно та постійно намагався налякати правоохоронців, запевняючи їх, що автівка належить керівникові Головного Управління Національної поліції у Дніпропетровській області Віталію Глуховері. Під час розмови з патрульними водій нібито зателефонував керівникові, після чого на місце інциденту негайно прибули працівники «КОРД», які здійснили затримання патрульних.

На підставі інформації, поширеної у ЗМІ, слідчі державного бюро розслідувань (ДБР) зареєстрували кримінальне провадження за фактом перевищення влади та службових повноважень керівником Головного Управління Національної поліції у Дніпропетровській області (частина 2 статті 365 ККУ). Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права три роки обіймати певні посади. 

 Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі суд зобов’язав прокуратуру відкрити кримінальне провадження за фактом спилювання дерев на вулиці Короленка. 
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий