суббота, 6 июля 2019 г.

ЧОМУ ЗГОРІЛИ БРОНЕЖЕЛЕТИ...

Alex Sosnovchik
4 липня · 

За п’ять років влади реформаторів, принаймні так вони самі себе називають, в народі ж зазнали простого прізвиська – мародери, ми звикли до підпалів стратегічних складів з боєприпасами, а от
склад по виготовленню амуніції, чомусь жодного разу не горів і от вчора він запалав.

І от виникає питання , а чому саме вчора?

Можливо тому, що протягом всього терміну існування, він приносив баснословні прибутки через неякісну продукцію і жодний прокурор туди не мав права сунути свого носа, а тут на тобі не лише всунули, але й ледь не припухли від масштабів зловживань, а головне, вже вкотре від рівня цинізму, коли вияснили, що ті бронежилети – геть не тримають пострілу.

Відповідь, як на мене напрочуд проста і очевидна, бо саме зараз, після зміни влади, один за одним почали порушувати кримінальні провадження, саме проти отих провладних мародерів, які п’ять років замість того, аби все робити для припинення війни, насправді всіма силами її підтримували, знов таки – чому?

Та хоча б тому, що вона їм давала надприбутки на всьому – на техніці, на паливі, на формі, навіть на тих самих броніках і те, вони наживались як не в себе запихуючи ті кошти здобуті на крові, то як же вони могли припинити те, що давало їм життя, це, як самому собі перекрити кисень чи перерізати вени.

Пам'ятаєте скільки було невдоволення обшуками ДБР в МО і у Бірюкова, які відбулись десь тиждень тому, а скільки "пролітарської ненависті" від порохоботів ми почули щодо арешту майна - Труба і Зеленський хочуть залишити армію на зиму без одежі, ну просто голими та босими – волали неуйомні глотки порохоботів на всю пащеку і от тобі на - в результаті масштабної пожежі на заводі з виготовлення армійського обмундирування під Києвом, яку рятувальники гасили понад три години, ніхто не постраждав, але в палаючих приміщеннях, звісно чисто випадково, знаходилися саме цехи з пошиття військового обмундирування, а також зберігалися бронежилети. Всі цехи вигоріли дотла. Причина пожежі з’ясовується.

А що ту з'ясовувати це ж лише Зеленський й міг підпалити аби лишили армію без валянок на зиму, ну ще можливо Труба на шухері в цей час стояв, чи не так - недоумковаті та брехливі порохоботи, а от Порошенко з Бірюковим тут взагалі не приділах, а ні до тих махінацій, коли бронік не витримує пострілу і фактично просто обмежує рухи бійця роблячи його неповоротким і удобним для поразки ворожими стрілками, не надаючи при цьому йому потрібного захисту, а ні до цього підпалу, що б ті махінації сховати назавжди.

То може хоч тепер, принаймні до 73% притомних дойде, хто саме палив ті стратегічні склади, протягом п’яти років володарювання бариг і мародерів.

І на останок, вже починаєш не те що не розуміти, а навіть дратуватись неповороткістю Зеленського і його команди, щодо виконання своїх обіцянок – прийшла весна, прийшов час саджати. Тут вже літо закінчується а в нас так нічого й не зроблено. Таке враження ніби він навмисно дає можливість злочинцям схоронити всі сліди від своїх злочинів і це принаймні, вже починає насторожувати…. 


АНАТОЛІЙ КРАВЧУК експерт із стратегічних комунікацій та інформаційних технологій

Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий