четверг, 29 июня 2017 г.

Країні доведеться пройти між Сцилою демократії і Харибдою безпеки, - Денисенко

Нова стратегія московських терористичних атак проти України спрямована не лише на вибивання найбільш дієвих кадрів у розвідці і спецслужбах, вона готує нам і політичну пастку. Єдиним виходом з неї може стати лише жорстке обмеження можливості ведення Кремлем інформаційної кампанії.  Таке переконання висловив народний депутат Андрій Денисенко.

В своєму дописі на Фейсбук він підкреслив, що проплачені Кремлем коментатори  вже запустили в інформпростір версію про те, що серія
терактів, що відбулися останніми днями - це сценарій Банкової з введення військового стану не лише на Донбасі, а й по всій країні з  метою узурпації влади і непроведення як президентських, так і парламентських виборів.

«Звісно, це шито білими нитками. І задача Кремля - вдарити по владі і зв'язати їй руки для дій у відповідь», - написав Денисенко.

Водночас, він зауважив, що нарощення терористичної активності дійсно вимагає надзвичайних заходів безпеки, і не лише військових, спеціальних чи в галузі прикордонного контролю.

Передусім, слід обмежити путінській агентурі можливості вести публічну активність у політичній та інформаційній сфері через політичну люстрацію, викорінення проросійських медіа та кланів, інші заходи, які будуть пробувати тлумачити як обмеження демократії.

«Але лише такі заходи і в змозі забезпечити становлення справді демократичних і справді українських, в тому числі виборчих, інститутів.

Адже терористичні атаки Кремля і супутні інформаційні та політичні кампанії "за мир" здатні посіяти достатньо сум'яття, щоби на виборах дати дорогу силам реваншу і додушити нас не на фронті, а з тилу - руками п'ятої колони», - пояснив політик.

Вихід з глухого кута, куди Путін знову загнав нас усіх -  і владу, і країну – лише розрив усіх стосунків з Московою.

«Тільки вперед, на розрив будь-яких зв'язків із Москвою в усіх її проявах, на ліквідацію всіх проміжних і гібридних, в тому числі політичних, форм з усіма їх опоблоками, інтерами, льовочкіними, мураєвими, ньюзванами, медведчуками і вілкулами. І пропетляти не вдасться. Доведеться пройти - між Сцилою демократії і Харибдою безпеки», - підкреслив Андрій Денисенко.
Автор: Соломія ШВАЙКА
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий