четверг, 29 июня 2017 г.

У мережі з'явилися фото знищених під Жолобком російських бойовиків і кадрового офіцера армії РФ Щербака. ФОТО 18+

У соцмережах опубліковано фотодокази знищення кадрового військовослужбовця РФ. УВАГА! Фото містить сцени насильства, не рекомендовано до перегляду людям із нестійкою психікою.
Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на спільноту "Груз-200" у Фейсбуці, в мережі з'явилися фотографії убитих у зоні АТО російських найманців.

У публікації містяться фотографії, які не рекомендовано до перегляду людям із нестійкою психікою.

Нагадаємо, 23 червня підрозділи 1-го батальйону під час пошукових дій ліквідували в районі села Жолобок розвідувальний патруль зі складу "4-ї мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу" окупаційних російських військ. Згідно з російським інформаційним зведенням, супротивник підтверджує 23 червня знищення трьох найманців у цьому районі з
позивними Кок, Фан і Кавказ (заявлене справжнє ім'я - Шульга Микола).

Під час сутички з українськими військовослужбовцями було знищено кадрового російського офіцера - капітана Олександра Щербака (ймовірно на фото він із відкритим обличчям у тільняшці).  





































Источник  
Предлагаю Вашему вниманию более подробную информацию по этой теме:
"Розвантаження з аптечкою, з ВОГами, магазинами. Все російське. Від нашого відрізняються. І прочитати можете", - бійці ЗСУ в Авдіївці про присутність армії РФ на Донбасі. ВIДЕО(1) 

У бойовиків істерика: РФ готується видати по лінії Інтерполу терориста Погодіна, причетного до жорстокого вбивства 16-річного футболіста-патріота Чубенка, - InformNapalm. ДОКУМЕНТ(5) 

 Спецслужби РФ запустили потужний механізм приховування інформації про вбитих на Донбасі російських військових. Приклад 17-ї омсбр, - InformNapalm. ІНФОГРАФІКА(0) 

 АСВК, СРДС, "Гвинторіз": Росія продовжує постачати снайперську зброю для бойовиків на Донбасі. ФОТОрепортаж(0) 

 "Квартет в труселях": російський контрактник із 291-ї артбригади ЗС РФ "засвітився" серед бойовиків і найманців на Донбасі. ФОТОрепортаж(1) 

Комментариев нет:

Отправить комментарий