понедельник, 27 февраля 2017 г.

ДТЕК необхідно націоналізувати!

На Марші Патріотів в мене часто питали, чому саме компанію Рината Ахметова я називаю як таку, яку треба націоналізувати найближчим часом. 

І чому Єдиний союз патріотів України висунув це однією з головних вимог до влади.  

Багато хто вже забув, що весною 2014 року саме позиція Ахметова щодо нової, постреволюційної влади України багато в чому сприяла тому, що сепаратизм на Сході, який активно підживлювала Росія, так швидко поширився і перетворився у повноцінну війну. Моя група, одна з перших серед добровольців, тоді з цим стикнулася. І якщо більшість забула як Ахметов шантажував українську владу і грався долею країни, ми, патріоти та фронтовики, цього не забули.

Ще в  2014 році я з побратимами блокував товари, які Ахметов слав терористам. Під виглядом допомоги звичайним мешканцям окупованих територій він усіляко підтримував бандитів та сепаратистів. Багато хто воліє про це забути, але ми – будемо нагадувати знову і знову!

Сьогодні Ринат Ахметов пробує вдавати з себе респектабельного бізнесмена, мецената, фаната спорту, проте всі ми також не маємо забувати яке походження мають його статки.

Ми маємо пам’ятати це, оскільки методи його «бізнесу» з часом не змінюються. Сьогодні, у відповідь на блокаду, яку влаштували окупованим територіям добровольці, він знову шантажує Україну. Цього разу енергетичним колапсом та зупинкою стратегічних підприємств. До цього він здійснював постійний тиск на українців, зокрема – киян, постійно підвищуючи ціни на послуги компанії «Київенерго» (тепло, гаряча вода, електроенергія), якою володіє саме через ДТЕК.

Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий