среда, 24 декабря 2014 г.

От і все: «Кіборги» знищили в аеропорту Донецька командира псковських десантників

Українські «кіборги» знову дали відсіч російським найманцям в донецькому аеропорту. 
Про це на своїй сторінці в Твіттері  написав  активіст Ігор Зубков. За його словами, загинув командир «відпускників», а саме  – десантників з російського Пскова, повідомляють Патріоти України.

Путін до початку дії перемир’я вперто намагається заволодіти донецьким літовищем. Остання спроба тому свідчення.

Майже сотня досвідчених військових, очоюваних одним з кращих старшим офіцером ВДВ наклали головою при черговому штурмі донецького
аеропорту. Таких разових втрат російських спецназ здається не мав з кінця серпня, коли російські батальйонно-тактичні групи перетнули кордон з Україною. А псковичі за раз стільки не гинули можливо з часів Афганістану.

Це не перші масові втрати цієї елітної частини Міноборони Росії. В серпні 76-а гвардійська Чернігівська Червонопрапорна десантно-штурмова дивізія, теж зазнала великих втрат. За даними РНБО України, підрозділ псковичів тоді був розгромлений під Луганськом. Москва все заперечувала. Однак незалежним джерелам вдалося підтвердити загибель декількох спецназівців.

 Щоб вгамувати скандал, керівництво Росії крім великих грошових компенсацій пішло на безпрецедентний крок. 18 серпня Псковську дивізію нагородили орденом Суворова. Таку відзнаку військовим частинам не давали з часів Великої Вітчизняної війни. Цікаво, яки засоби заохочення та збереження таемниці Кремль застосує цього разу?


Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий