воскресенье, 30 ноября 2014 г.

У Донецьку триває бій за аеропорт, "кіборги" утримують свої позиції

Протягом доби від обстрілів бойовиків загинули двоє мирних жителів. 
В аеропорту Донецька, який боронять героїчні "кіборги", триває бій. Про це повідомляє прес-центр АТО. Українські силовики непохитно утримують позиції у старому та новому терміналах летовища. Наразі найбільший ворог "кіборгів" - холод та хуртовина. Загалом протягом доби сили супротивника здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння. Під обстріли найманців потрапили, зокрема, Сокольники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя,
Трьохізбенка, Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Камянка, Славне, Нікішене, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцево, Новоласпа, Гранітне та Миколаївка. Нажаль, бої не обійшлися без жертв серед мирного населення. "Упродовж доби в результаті обстрілів населених пунктів зі сторони бойовиків поранено двоє та загинули двоє цивільних осіб", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО. 

Наразі на маріупольському напрямку посилено заходи для боротьби з диверсійними групами противника та ворожими БПЛА. Українська артилерія здійснила 22 вогневих удари, аби придушити позиції бойовиків. Силовики наголошують, що відкривають вогонь у відповідь лише у тому разі, якщо в зоні ураження не має мирних мешканців. Як повідомлялося раніше, ЗМІ писали, що "кіборги" відбили затяжну атаку бойовиків на донецький аеропорт ціною двох життів. Найманці обстрілювали летовище з "Градів". 
 Більше читайте тут 

Комментариев нет:

Отправить комментарий