пятница, 22 сентября 2023 г.

Термінове звернення! Чому Маркарова блокує діаспору від през. Зеленського? Історичний шанс чи фейк?

Давайте нагадаємо президентам про важливість звернутися за Ленд-ліз. Твітер - ідеальний спосіб, адже там наше повідомлення ніхто не заблокує. Це можна повторити через деякий недовгий час ! Звертайтеся до @ZelenskyyUa  та Байдена @POTUS або https://twitter.com/POTUS. Якщо ви не користуєтеся твітером, в крайньому випадку використайте інші соцмережі. Ось фото для поширення. Поширте відео та інформацію! Велике вам спасибі!

Джерела згадані у відео: Дуда у Нью-Йорку повторив позицію щодо українського зерна і пояснив, чому не відбулася його зустріч із Зеленським -- Президент Дуда: Україна хапається за все, що може. Якщо потопаючий втопить нас, йому не буде допомоги -- Factcheck: Washington Post неправдиві заяви про розмір допомоги США Україні -- Ініціатори (спонсори) законопроекту - Автор та ініціатор (головний спонсор) Республіканець Сенатор Корнін (Техас) -- Версія Республіканців, перша версія від 19 січня 2022 року: -- Версія Демократів, друга і остаточна поправка від 6-го квітня 2022: -- Остаточна версія - така сама як і поправка Демократів яка узгоджена і підписана Байденом:
-- Довідка Бюджетного Офісу Конгреса США - Оцінка вартості законопроекта на 2022 - 2031 роки.
-- Напоготові понад 26 000 броньованих машин. -- П'ять цифр про допомогу США Україні, які варто запам'ятати - Корупціонери - злочинці! - На потреби США було поставлено 2256 F-16. - Five numbers to remember about US aid to Ukraine

Комментариев нет:

Отправить комментарий