понедельник, 19 февраля 2018 г.

Бойовики віддали нарешті тіло бійця 58-ї бригади Дмитра Сискова.

ТРИ ДНІ БОЙОВИКИ НЕ ВІДДАВАЛИ ЙОГО ТІЛО.. ГЛУМИЛИСЯ.. А СЬОГОДНІ ДМИТРО ВЖЕ ВДОМА.. В РІДНІЙ ХАТІ. КОЛО МАМИ. ЄДИНИЙ СИН. ВОСТАННЄ...




















Бойовики віддали нарешті тіло бійця 58-ї бригади Дмитра Сискова.
Похорон героя відбудеться сьогодні 17 лютого в Чернігові. Прощання пройде
в Катерининській церкві (вул.Підвальна 5, Алея Героїв). Початок об 11 годині. Поховають Дмитра на міському кладовищі Яцево о 12:30.

17 лютого оголошено в Чернігові Днем жалоби.

Чернігівці, проведіть воїна в останню путь достойно!

Дмитро загинув 12 лютого 2018 внаслідок обстрілу на Луганщині, між селами Кримське і Жолобок. Йому було 37 років…

Вічна і світла пам’ять Герою!

Молодший сержант Сисков Дмитро Вадимович (позивний Провідник) народився 18 червня 1980 року в м. Чернігів. Навчався в чернігівській школі №2, потім в Остерському будівельному технікумі. В 1998 був призваний на строкову службу, яку проходив у підрозділі МНС. Працював у ТОВ “Нормаль-Україна” майстром будівельних та монтажних робіт.

На війні Дмитро з травня.2015 року. Спочатку він служив у батальйоні територіальної оборони “Чернігів”, потім перейшов у батальйон “Донбас” Нацгвардії. Був водієм КРАЗу, а після проходження навчання в Золочеві пересів на БТР. Воював за Маріуполь. В липні 2015 року був нагороджений відзнакою НГУ “За доблесну службу”. Відразу після демобілізації, восени 2016 Дмитро знову підписав контракт і продовжив захищати Батьківщину від ворога вже в складі 16-го ОМПБ «Полтава» 58-ї ОМПБр, де воює багато його бойових побратимів з батальйону “Донбас”.

Але в особі Дмитра Сискова Україна втратила не лише доблесного воїна. Це була Людина з великої літери – добрий, чуйний, чесний, не байдужий до чужої біди. Він завжди стояв на боці справедливості і користувався великою повагою товаришів. А ще Дмитро був справжнім красенем – високий, стрункий, завжди усміхнений та веселий, здавалося з невичерпним запасом енергії і чудовим почуттям гумору.
Источник  

Комментариев нет:

Отправить комментарий