воскресенье, 19 ноября 2017 г.

ОБРАЩЕНИЕ К МОЛЧАЩИМ

 К сожалению, вчера я не сделала перепост...
Сегодня публикация или заблокирована, или удалена. Осталась лишь  цитата у одного из пользователей...


























Andreev Roma 
 Цві Аріелі: Українці, ви привели до влади чергових злочинців!!! Викрали 4 грузинських громадян: журналістів і ветеранів АТО. Особисто мені вже ніяких слів не потрібно. Українці, ви привели до влади чергових злочинців.
Ось так, серед білого дня, побивши грузин, які в найважчий для України момент приїхали воювати не за свою країну (чи не нагадує "ніж в спину від братнього народу в 14-му?"), Викрасти і тримати незрозуміло де можуть тільки за наказом людей морально опущених, людей у ​​яких немає ні честі ні совісті, ні краплі патріотизму, які будь-кого хто стане на шляху до влади і грошей зітруть в порошок. Так вас, мовчазні, всіх зітруть в порошок. 

Не пишіть в Фейсбук, не піднімайте голову, не беріть участь в демонстраціях і точно не будьте грузинами чи поруч з ними. У квартирі з якої відбулося викрадення сліди крові. Напевно звідти пропав мій друг Мамука Абашидзе. Не знаю, що з ним зараз. Це дуже хороший і добрий чоловік. Такий, з яким завжди можна було знайти спільну мову, дуже скромний. Колишній 

начальник антитерористичного центру Грузії, неодноразово стажувався в США .. Провели багато часу на сусідніх ліжках в зоні АТО. Саме останнє у що я можу повірити це в те, що Мамука брав участь в якійсь змові. Якщо це було зроблено за наказом перших осіб держави, кожен патріот повинен червоніти в цей день. Це день загальнонаціонального ганьби. Прапори із чорною стрічкою будуть дуже до речі.

Публикация на странице Цви Ариели
Статья уже доступна на  сайте!

Комментариев нет:

Отправить комментарий