понедельник, 27 июня 2016 г.

СБУ знищує окупантів таємно, не повідомляючи про це публічно - Грицак

Ви можете також прочитати цей матеріал російською мовою 

Смерть бойовиків Грицак воліє назвати "карою Божою"
Співробітники Служби безпеки України займаються на захоплених територіях точковою ліквідацією ключових фігур в ієрархії окупантів, однак такі операції проходять під грифом секретності.

Про це в інтерв'ю ЛІГА.net розповів голова СБУ Василь Грицак.

"Хто вам сказав, що ця робота не ведеться? Нещодавно була спроба замаху на одного російського генерала, який перебував на захоплених територіях в
Донбасі. Невідомі проукраїнські партизани, які діють там, щось підірвали, коли він заходив у будинок до своєї коханки. До нещастя, він вижив. Це просто штрих. Мені циганська пошта розповіла", - розповів він.
При цьому смерті бойовиків в їх власному тилу Грицак воліє назвати "карою Божою".

"Наприклад, той, хто натискав на курок ПЗРК, яким збили вертоліт Мі-8 у червні чотирнадцятого над Карачуном, де загинули четверо наших співробітників, два спецназівці і двоє пілотів - його вже немає в живих. Мені просто стало відомо, що цей чоловік, який жив на непідконтрольній нам території, десь пропав. Я не знаю, що з ним сталося. Просто я знаю, що він пропав", - зазначив голова спецслужби, додавши, що таких історій йому відомо "дуже багато".
У той же час про подібні спецоперації СБУ воліє "не сурмити".

"Ми знищуємо наших ворогів. І робимо це досить ефективно. Але про це не сурмуємо... Подивіться на Захарченка. Сидить під охороною. Ніде не вилазить. Але це тонкі речі. Вони не для того, щоб розповідати про них пресі. Це війна - умів, спецслужб, економіки, ідеології", - заявив Грицак.
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий