суббота, 27 июня 2015 г.

Перший випуск ІТ-Академії для учасників АТО


Перший набір учасників АТО успішно закінчив навчання в ІТ-Академії ELEKS. Тримісячний курс для бійців мав три складові: основи програмування та веб-розробки, уроки іноземної мови і робота з психологами. «Дуже високий
рівень професіоналізму викладачів, англійська мова на високому рівні. Після першої лекції я зрозумів що ІТ – це моє, мені це цікаво і я бачу в цьому своє майбутнє», – каже випускник ІТ-Академії Михайло. Наразі організатори проекту дають бійцям два місяці на самовдосконалення та індивідуальну роботу. Кожному учаснику в цей період буде допомагати ментор.
«Вже у вересні викладачі подивляться хто якого рівня досягнув і ми продовжимо навчання вже більш серйозно», - розповідає ще один випускник, боєць добровольчого батальйону «Правий сектор» Олександр Бошко. Наступний набір організатори планують на вересень.

 Зареєструватись на безкоштовну школу може людина з будь-якої галузі, проте обов’язковою умовою реєстрації є наявність документу, який засвідчує участь у військових діях на сході країни. «Є дуже багато запитів від хлопців,

 які зараз перебувають на лінії фронту і цікавляться чи ми можемо чи ми готові продовжувати такі проекти і висловлюють бажання вже реєструватися», - каже куратор корпоративного університету компанії ELEKS Лілія Мудрик. 
Источник 

Комментариев нет:

Отправить комментарий