пятница, 30 января 2015 г.

Танковий бій у Вуглегірську: українці розбили російську гвардію

Запеклі бої навколо Вуглегірська та у самому місті продовжуються. Російські елітні частини несуть нові відчутні втрати. Знаменита танкова Кантемирівська дивізія понесла чергові втрати.
Російське командування повідомило про невдалий для них бій біля українського міста. Залишки танкової ударної групи кантемирівців відведено в оперативний тил. Про це Патріоти України довідалися з ворожих радіоперехоплень, опублікованих блогером Олегом Ярчуком. Зокрема в звіті росіян йдеться про те, що танкісти 13-ї гвардійської танкового полку (Наро-Фомінськ, Підмосков’я) зазнали поразки у танковій битві під Вуглегірськом. Варто зазначити, що 13-й гвардійський
Шепетівський Червонопрапорний орденів Суворова і Кутузова 2-го ступеня танковий полк є одним з двух суто танкових полків знаменитої Кантемирівської дивізії. Українські танкісти на своїх стареньких Т-64 та Т-72 спромоглися підбити сім сучасних машин супротивника. 10 російських гвардійців загинуло на місці, ще п’ятнадцять госпіталізовано. У свою чергу ворог начеб-то дідбив два українських танка.


Раніше повідомлялося, що протягом останніх діб наро-фомінські танкісти зазнали численних втрат як тут під Вуглегірськом так і під Дебальцевим. В Підмосков’ї поблизу місця постійної дислокації дивізії певно виросло чимале кладовище свіжих могил. Також 30 січня росіяни передали, що українські танкісти фланговим ударом зім’яли угруповання ставропольських 

десантників, що намагалися атакувати Вуглегірськ. На іншій ділянці цього міста було знищено 12 псковських десантників та 26 поранено. Тим часом від волонтерів прийшла новина. Захисники Вуглегірська в середмісті викликали вогонь на себе. Ворог по ним б’є прямою наводкою, підкріплень немає, справа йде до рукопашної.
Джерело 

Комментариев нет:

Отправить комментарий